kto do naprawy maszyn?

Meblarze, wykończeniowcy, kwiaciarnie, fryzjerzy - polecamy firmy i usługi.
Adnan

kto do naprawy maszyn?

Post autor: Adnan »

Cześć wam! Jakie znacie firmy zajmujące się takimi usługami jak naprawa maszyn przemysłowych? Od jakiegoś czasu mam problem z jedną z moich maszyn w fabryce i nie wiem, kto mógłby mi pomóc. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie lub może polecić mi sprawdzonego specjalistę? Chcę wiedzieć, do po jakich specjalistów dzwonić, w razie jakichkolwiek problemów. Liczę na Waszą pomoc! ;)
fosterka

Re: kto do naprawy maszyn?

Post autor: fosterka »

no właśnie też szukam solidnej firmy bo pytałam już znajomych i jakoś nikt nie wie i nie słyszał o takich firmach, kazali w necie szukać i googla pytać : :0 :D
yusta

Post autor: yusta »

Mogę podpowiedzieć że Martech HS naprawa maszyny z pneumatyką i hydrauliką siłową. Działają głownie na Dolnym Śląsku i dojeżdżają do klienta w pełni wyposażonymi mobilnymi warsztatami
vvis

Post autor: vvis »

Decyzja o wynajmie urządzeń może znacząco obniżyć koszty operacyjne, szczególnie w przypadku krótkoterminowych projektów. Szczegółową ofertę wynajmu znajdziesz na https://czemar.pl/pl/content/13-wynajem-urzadzen. Dzięki elastycznym warunkom najmu od Czemar możesz skorzystać z nowoczesnego sprzętu bez konieczności jego zakupu.
ODPOWIEDZ