Restauracja w Warszawie
W tym miejscu publikujemy posty na tematy, które nie pozostają w związku z kategoriami głównymi.
-
Restauracja w Warszawie
Witam, mam do Was pytanie. Czy byliście może kiedykolwiek we Warszawskiej restauracji Pianka i smakowaliście ich dań? Niedługo przyjeżdzają do mnie rodzice mojego narzeczonego, a ja niezbyt znam warszawę dlatego pytam was o radę gdzie ich zabrać, chcę wypaść jak najlepiej, Uprzedzam że w gotowaniu jestem słaba, więc odpada. Będę wdzięczna za sugestię i porady.
-
Re: Restauracja w Warszawie
Klimat wydaje się fajny, ale czy na pewno ich zaskoczysz?Może spróbuj wybrać miejsce, które szokuje już samą nazwą? Myślę o Bubbles Bar. Oprócz pysznych bąbelków, które rozluźnią atmosferę, miejsce to wyróżnia fajne podejście do regionalnych smaków. W dodatku rezerwując stolik przez TripAdvisor dostaniesz kielszek bąbli dla każdego w gratisie. Zerknij na ich stronkę.
-
Post autor: snowman234 »
Lubię testować nowości jeśli chodzi o warszawskie gastro, a ostatnio zamawiałem obiad z Castello przez roomservice, do zamówienia powyżej 50 zł dają gratis włoskie antipasti. Pizzę też mają niczego sobie
-
Jeśli o stolicę chodzi, to osobiście miałem okazję być w różnych restauracjach, ale jakoś najbardziej przypadła mi do gustu Szkutnia (http://www.szkutnia.waw.pl/). Oferowana tam pizza prosto z pieca Warszawa jest naprawdę smaczna. Dostępne są różne jej rodzaje, a osoby zainteresowane mogą liczyć również na to, że do przygotowania posiłku zostaną wykorzystane ulubione składniki. ;)
-
Uwielbiam polską kuchnię i nasze regionalne dania, dlatego bardzo chętnie w Warszawie zaglądam na aleję Niepodległości do https://restauracjapapu.pl/ . Wystrój i klimat miejsca super, do tego naprawdę pyszne jedzenie, pięknie podane. Na pyszności czeka się krótko, porcje odpowiednie, można nie tylko zasmakować dań ale również się najeść. I napić dobrego wina.
-
Kiedy intryguje Ciebie ten wątek to jak najszybciej przeczytaj ten artykuł. Moim zdaniem odnajdziesz tu wszystkie najistotniejsze zagwozdki. Najmocniej polecam - http://www.obiektywnemedia.pl .
-
Bardzo dobrze karmią w Bar Marina na Chłodnej .Często tam zamawiamy w pracy catering na szkolenia.Sama tez zamawiam jedzenie do domu. Mają znakomitą domową kuchnię, a jak często u nich jem to 10-ty obiad mam gratis. Ponadto mają bardzo przystępne ceny, więc warto.
-
W Warszawie jak widać fajnych miejsc nie brakuje ale jakby tak zerknąć nieco dalej to takich perełek jest też całkiem sporo :) Ja np jak zawsze jestem w Zakopanem to nie mogę się oprzeć by nie zajrzeć do restauracji Tarasy Gubałówka! Smaczne regionalne jedzenie ( ale nie tylko bo są też dania kuchni polskiej czy włoskiej), sympatyczna obsługa, niewygórowane ceny.
-
Dziś warto powiedzieć o nowej restauracji Leila w Warszawie. To kolejny dobry punkt gastronomiczny na mapie naszej stolicy. Dokładnie od dziś podawane tam będą najlepsze dania kuchni arabskiej, ciekawe wina izraelskie, ale również i dobra, turecka kawa. Zainteresowani mogą już rezerwować stoliki.
-
A czy zastanawialiście się może prowadząc swój lokal gastronomiczny nad wyposażeniem go dodatkowo w system przywoływania, bo takie rozwiązania można znaleźć m.in w ofercie https://sklep.comel-it.com/SYSTEMY_PRZY ... E_2279_cat Wydaje mi się, że takie urządzenia przydałyby się w wielu miejscach, szczególnie kiedy jest naprawdę dużo osób na sali, a kelnerzy mają pełne ręce roboty.
-
Post autor: Panna Anna »
Znacie http://www.restauracjaursus.pl/ ? Polecam odwiedzić. Codziennie nowe menu, dla mnie bardzo smacznie i tak po domowemu. Ich zupy typu pomidorowa, buraczkowa czy grochowa są przepyszne. Ja chętnie tu wracam.
-
Restauracji w Warszawie jest bardzo dużo dzięki czemu jest wiele możliwości jeśli chodzi o wybór kuchni. Sądzę, że każdy znajdzie dla siebie idealne jedzenie z różnych stron świata. Moją ulubioną restauracją jest restauracja Garo Sushi znajdująca się w Forcie Służew. Tutaj za każdym razem nie mogę się najeść rewelacyjnie przyrządzone sushi. Natomiast moja koleżanka bardzo zasmakowała w innych daniach kuchni japońskiej
-
Przesyt knajp jest to się zgadza. Szkoda tylko, że nie zawsze idą one w parze z jakością. Powiem Ci, że tak jak pizzerii jest w Warszawie od zatrzęsienia tak dobrych jest może kilka - do policzenia na palcach u ręki. Najlepsza jak dla mnie w tej chwili jest tutaj na Złotej http://pizzazlota65.pl/centrum/ to wlasciwie samo centrum, ale tez dowożą do 5km za darmo. Ciasto mają swietne i chyba w tym tkwi ich sekret. Jest cienkie, ale nie przemaka nadmiarem sosu. A sam sos delikatny, baaardzo pomidorowy co lubie. Taki typowo włoski
-
Jak mamy tutaj fanów (szczególnie teraz Sushi) i zamawiania online jedzenia do domu to jak najbardziej mogę polecić Wam lokal Sushi World. Przede wszystkim dbają o świeżość, jakość produktów oraz szybką dostawę więc można zjeść smacznie i naprawdę niedrogo. Ostatnio na wspólnej imprezie ze znajomymi wzięliśmy sobie większy zestaw MIX SUSHI WORLD który jeszcze złapałem na niezłej przecenie.
odkurzacz workowy czy bezworkowy forum dyskusyjne
odkurzacz workowy czy bezworkowy forum dyskusyjne
-
Jeśli lubicie kopytka to polecam Little Barrel. Niesamowite, w życiu nie jadłem tak pysznych. Polecam te z sosem truflowym, rewelacja. to ich menu: https://littlebarrel.pl/menu-little-bar ... wa-kabaty/
Przejdź do
- Ogólnie o biznesie
- Reklama
- Opinie o firmach
- ↳ Polecamy
- ↳ Nie polecamy
- Pomysł na biznes
- Biznes krajowy
- Biznes zagraniczny
- Księgowość
- Twój Start Up
- Dotacje unijne / PUP