Oczyszcza powietrza
W tym miejscu publikujemy posty na tematy, które nie pozostają w związku z kategoriami głównymi.
-
Oczyszcza powietrza
Hej! Słyszeliście może o oczyszczaczach powietrza? Miał je może ktoś? Sprawdzają się czy to tylko marketing. Wkrótce jesień i zima, może warto byłoby rozejrzeć się teraz za jakąś promocją? Co myślicie?
-
Re: Oczyszcza powietrza
Ja mam oczyszczacz powietrza Stadler Form. Nie jest to tylko marketing. Oczyszczacz zbiera wiele brudu z powietrza. Jak wchodzisz do pomieszczenia gdzie on filtruje to czujesz taką świeżość porównywalną do przewietrzenia mieszkania zimą - łatwiej się zasypia i lżej oddycha. Nie dusi kaszel od kurzu. Także jeśli rozważasz zakup to znaczy że szukasz poprawy więc ci polecam
-
Ja ze swojej strony mogę polecić oczyszczacz powietrza Atmosphere Sky z oferty firmy Atmoservice http://www.atmoservice.pl/system-domowe ... re-sky-tm/ . Zdecydowaliśmy się na jego zakup i muszę przyznać, że dla naszej rodziny, która praktycznie w pełnym składzie zmaga się z różnego rodzaju alergiami, jest to znacząca ulga. Czyste i świeże powietrze odgrywa dla nas kluczową rolę, a inwestycja w to urządzenie była absolutnym strzałem w dziesiątkę.
Post autor: MarioŚ »
mam stadler form, w firmie roger, a w domu też jakiś model, już nawet nie do końca pamiętam jaki model bo dawno go brałem
Post autor: Świder »
Dużo dobrego słyszałem o oczyszczaczach, znajomy ma właśnie z stadler form ale nie wiem jaki model.
-
Niestety jakość powietrza jaką mamy pozostawia wiele do życzenia. Na zdrowie to nie wpływa zdecydowanie. Dlatego takie urządzenia dla wielu mogą okazać się pomocne. Do nas wszystkich należy dbałość o powietrze, inaczej trudno będzie oczekiwać pozytywnych zmian. Polecam w wolnej chwili quiz https://smogowicze.pl/quiz , sam też go zrobiłem. Generalnie wiedza na temat smogu jest ważna.
Post autor: uleżka »
Jak się kupuje taki sprzęt to warto kupić dobrej jakości. My mamy z Karchera i na myjki.com zamawialam. Ale ogólnie polecam bo się czuje roznice ogromna
Post autor: Łukasz44 »
Generatory ozonu służą do oczyszczania oraz odświeżania powietrza w pomieszczeniach. Na stronie https://o3ozon.pl/generatory-ozonu-c-32.html znajdziecie ofertę polskiego producenta takich generatorów, które cieszą sie bardzo pozytywną opinią w sieci.
Post autor: Kaśka »
Ozonowanie nie tylko usuwa brzydkie zapachy z mieszkania ale również pozbywa się z otoczenia alergenów, pleśni czy wilgoci. Moje dziecko jest alergikiem więc cyklicznie Profesjonalne Ozonowani wykonuje tą usługę u mnie. Po takiej usłudze wchodząc do domu naprawdę czuć świeżość, które panuje we wnętrzach.
Post autor: Miś88 »
Rzeczywiście oczyszczacze powietrza czy nawilżacze to bardzo dobre i przydatne urządzenia w naszych domach. My nie tak dawno kupiliśmy właśnie do naszego domu nawilżacz.Nie zdawałam sobie sprawy z tego jak w okresie grzewczym powietrze się wysusza, jego nawilżanie jest wręcz koniecznością. Jak podejść do tematu , na co zwrócić uwagę podczas zakupu tych urządzeń - zajrzyjcie tutaj - https://www.jamama.pl/mama/dom/jak-wybr ... dziny-212/ .
Post autor: Michaś89 »
Ja to ostatnio kupiłem oczyszczacz powietrza do swojego samochodu z https://zdrovi.pl/k/oczyszczacze-powiet ... samochodu/ i powiem Wam, że była to świetna decyzja. Po ostatniej zimie dość słabe powietrze było w moim aucie przez spaliny (bo jest dość stare) i ogólnie czuć naprawdę dużą ulgę.
Przejdź do
- Ogólnie o biznesie
- Reklama
- Opinie o firmach
- ↳ Polecamy
- ↳ Nie polecamy
- Pomysł na biznes
- Biznes krajowy
- Biznes zagraniczny
- Księgowość
- Twój Start Up
- Dotacje unijne / PUP