budżetowy telefon
W tym miejscu publikujemy posty na tematy, które nie pozostają w związku z kategoriami głównymi.
budżetowy telefon
Post autor: faśk »
Możecie polecić jakiś niedrogi telefon dla dziecka, dobrze żeby można było lekcje online włączyć i miał w miarę baterię.
-
Re: budżetowy telefon
Zajrzyj do serwisu https://www.macforce.pl/serwis/naprawa- ... warszawie/ w Warszawie. Jak spadł mi Iphone, to tam oddałam do naprawy. A i wlasnie jak nie wiesz czy cie stać na naprawe to duzym plusem jest bezpłatna diagnoza ;)
-
Chcąc kupić dobrej jakości sprzęt,nie wato oszczędzać,bo niestety z perspektywy czasu zawsze nas to drożej wyniesie.Najlepiej odłożyć parę groszy i kupić Xiaomi Mi 10T Pro https://www.ceneo.pl/98016029
Sprzęt najwyższej jakości,co od razu da się odczuć,podczas używania,chroni oczy,inteligentnie oszczędza energię,ma wysoką częstotliwość odświeżania 144 Hz pozwala na wyświetlenie do 144 klatek na sekundę.
Sprzęt najwyższej jakości,co od razu da się odczuć,podczas używania,chroni oczy,inteligentnie oszczędza energię,ma wysoką częstotliwość odświeżania 144 Hz pozwala na wyświetlenie do 144 klatek na sekundę.
Post autor: Łosek »
zazzu pisze:
> Może Alcatel 3X 2020? Naprawdę niezły :) Ma duży wyświetlacz i mega pojemną
> baterię, spokojnie 2 dni użytkowania wytrzymuje
No właśnie gdzieś już czytałam dobre opinie na temat tego modelu od Alcatela, a sama szukam czegoś w dobrej cenie i z dość mocną baterią. Powiedz, czy w razie czego mogę użyć telefonu jako powerbanka?
> Może Alcatel 3X 2020? Naprawdę niezły :) Ma duży wyświetlacz i mega pojemną
> baterię, spokojnie 2 dni użytkowania wytrzymuje
No właśnie gdzieś już czytałam dobre opinie na temat tego modelu od Alcatela, a sama szukam czegoś w dobrej cenie i z dość mocną baterią. Powiedz, czy w razie czego mogę użyć telefonu jako powerbanka?
-
Cenowo może i budżetowa marka - https://sklep-realme.pl/, jednak jakościowo stoi naprawdę wysoko i sprosta wymaganiom nawet najbardziej wymagających osób. Począwszy od mocnego procesora, po wyświetlacz i aparat jest jednym z lepszych telefonów na rynku, szczególnie model Realme 7 Pro.
Post autor: zażżu »
Łosek pisze:
> zazzu pisze:
> > Może Alcatel 3X 2020? Naprawdę niezły :) Ma duży wyświetlacz i mega pojemną
> > baterię, spokojnie 2 dni użytkowania wytrzymuje
> No właśnie gdzieś już czytałam dobre opinie na temat tego modelu od Alcatela, a sama
> szukam czegoś w dobrej cenie i z dość mocną baterią. Powiedz, czy w razie czego mogę
> użyć telefonu jako powerbanka?
Tak, on ma bardzo dużą baterię i funkcję ladowania zwrotnego, więc można naładować z niego inne urządzenie. U mnie najczęściej jest to zegarek albo słuchawki ;)
> zazzu pisze:
> > Może Alcatel 3X 2020? Naprawdę niezły :) Ma duży wyświetlacz i mega pojemną
> > baterię, spokojnie 2 dni użytkowania wytrzymuje
> No właśnie gdzieś już czytałam dobre opinie na temat tego modelu od Alcatela, a sama
> szukam czegoś w dobrej cenie i z dość mocną baterią. Powiedz, czy w razie czego mogę
> użyć telefonu jako powerbanka?
Tak, on ma bardzo dużą baterię i funkcję ladowania zwrotnego, więc można naładować z niego inne urządzenie. U mnie najczęściej jest to zegarek albo słuchawki ;)
Przejdź do
- Ogólnie o biznesie
- Reklama
- Opinie o firmach
- ↳ Polecamy
- ↳ Nie polecamy
- Pomysł na biznes
- Biznes krajowy
- Biznes zagraniczny
- Księgowość
- Twój Start Up
- Dotacje unijne / PUP