disco polo janek

Wszystko o disco polo.
genowefa70

disco polo janek

Post autor: genowefa70 »

Siema! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie disco polo Janek. Ostatnio moja przyjaciółka zaprosiła mnie na imprezę, na której miała być grająca popularna w Polsce muzyka disco polo. Nigdy wcześniej nie słuchałam tego gatunku, więc nie mam pojęcia o kim jest ten Janek. Chciałabym się przygotować na tę imprezę, ale nie wiem od czego zacząć. Szukając informacji w internecie, natknęłam się na wiele różnych opinii na temat tego artysty. Niektórzy go uwielbiają, inni krytykują. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Chciałabym poznać jego najpopularniejsze utwory, ale nie wiem, które są najbardziej znane. Czy ktoś może mi polecić jakieś konkretnie piosenki Janeka? Chciałabym też dowiedzieć się czegoś o jego życiu i karierze muzycznej. Czy jest to artysta, który od dawna działa na scenie, czy może dopiero zaczyna swoją przygodę z muzyką? Czy jest popularny tylko w Polsce, czy może również za granicą? Bardzo zależy mi na tym, aby dobrze się bawić na imprezie i nie czuć się niekomfortowo, dlatego potrzebuję pomocy w poznaniu tego artysty i jego twórczości. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i sugestie. Dzięki! :D